Archief Gebruik
 
  Algemene voorwaarden  
  Alle Review items van Spektakel TV mogen vrij gebruikt en verspreid worden. Dit is echter alleen toegestaan wanneer de WMV-files volledig in takt gehouden worden. Dat wil zeggen dat logo's en textboards niet verwijderd en/of onherkenbaar gemaakt worden. Vertalen naar andere webfilm-normering mag ook doch onder dezelfde hierboven genoemde voorwaarden.
  Melding gebruik Archief  
  Meldt aan ons dat u een item gebruikt. In veel gevallen kunnen wij u helpen de juiste URL zodanig aan te passen opdat deze goed in uw eigen website omgeving draait en past. Daarbij kunt u ook gebruik maken van onze server opdat het filmpje u geen serverruimte kost. Een bijkomend voordeel daarbij is dat wij beschikken over een zeer moderne streamer waarmee b.v. acties als doorspoelen en bufferen beter zijn gefaciliteerd.
  Gebruik items zonder logo kan !  
  Ja, dat kan, maar dan zult u de productie exploitatierechten van ons moeten afkopen. Dit verschilt per item. Neem dus gerust contact met ons op. De items zijn voor u in diverse formaten leverbaar varierend van HD1080i, DVcam, DV, DVD, Mpeg, WMV 1080 en tot slot WMV 512.