Producent Spektakel TV
 
  AAP theatermakers  
  AAP theatermakers is een actief en dynamisch AV bedrijf en gespecialiseerd in culturele- en mediaprojecten. Op dit vlak kenmerkt AAP theatermakers zich door een brede kennis van zaken gestoeld op een enorme ervaring opgedaan op de werkvloer zelf. AAP is een AudioVisuele Uitvoerend Producent met creativiteit als belangrijkste wapen.
  Wapenfeiten !  
  Naast het produceren van C-Spot magazine op Spektakel TV heeft AAP theatermakers vele theaterregistraties gemaakt voor o.a. Kommil Foo, Mark van de Veerdonk, Toneelgroep De Appel, Theatergroep Drang, Paul de Munnik, Kees Prins & JP den Tex, Productiehuis Rotterdam, Sarah Moeremans, Ballet met van Leth, Orkater, Annette Speelt, Theatergroep Bambie, Ensembles van het Koninklijk Conservatorium, Theater aan het Spui producties, Alba theaterhuis, Annemarie de Bruijn, Crosstown, Niels Brandaan Cotterink, van Houts & de Ket, Fred Delfgaauw, Jetty Mathurin, Guido Weijers, Onno Innemee, Crème Fraîche, Hans Hof Ensemble. Beeldverslagen van festivals voor o.a. Dag in de Branding, Rum Rhythm ( The Hague Festivals) en 5 mei vrijheidsfestival. Voor Korzo Theater, Koninklijk Conservatorium, Letterkundig Museum, het Nationale Toneel, SZW, Festivents en Theater het Kruispunt in Barendrecht maakten wij documentaires.

Een kleine selectie van de producties van de afgelopen jaren vind je op onze nieuwspagina

  Informatie over het laten maken van een theaterregistratie  
  Door de ruime ervaring op theater- en muziekgebied kunt u er zeker van zijn dat het eindproduct van hoog artistiek niveau is. Voor meer informatie:

AAP theatermakers
Hans Paulides / Anita van der Spek
Postbus 93312
2509 AH Den Haag
Telefoonnummer: 06-41207664  
Mail: info@aaptheatermakers.nl